Mastergames/Afsluiting 3Games!

Geplaatst: september 29, 2008 in Home

 

Mastergames:
Gezelligheid stond voorop tijdens de Mastergames dat dit weekend plaats vond op de Grevelingdam. Omdat de wind het liet afweten werden er alternatieve activiteiten georganiseerd. Je kon je opgeven om te gaan wakeboarden achter een waterscooter na een mooie demonstratie van Dirk Doppenberg (NED-51) en Steven van Broeckhoven (BEL-72) die zo zelfs met 0 bft. een ponch sprong! Ook was er op zondag een volleybal toernooi georganiseerd. Verder was herman er met het nieuwe materiaal van F2, Fanatic, MauiSails en ion. Daarlangs werden de nieuwe Exocet boards gepresenterd en kon er op de Kona boards gevaren worden.
Zaterdag avond was er dan ook nog een grote tombola met prijzen van een gezamelijke waarde van rond de 7.000,- Euro. Daarna ging natuurlijk een gebruikelijk feestje van start!

3Games:
De mastergames was de laatste stop van de 3games. De 3games bestond uit 3 wedstrijden: de Wildgames (6/7 sept.), de X-streamgames (20/21 sept.) en natuurlijk de afsluiter de Mastergames. De uitslag van de 3games zou berekend worden aan de hand van de resultaten die je had gevaren op deze wedstrijden. Ik stond met 5punten (2de plaats Wildgames en 3de plaats X-streamgames) op een mooie 1ste plaats Jeugd en 3de plaats Overal. Doordat de wind het liet afweten dit weekend bleef het klassement dus ongewijzigd. Na weer een zeer goed gevulde tombola mijn prijzen overhandigd gekregen tijdens de prijsuitreiking. Deze prijzen waren waardechecks van 2x 50,- Euro voor mijn behaalde resultaten bij de Jeugd en in het overal klassement.

Team Wild, Team Xstream en het Masterteam, hartelijk bedankt voor de super georganiseerde evenementen!
foto’s zo snel mogelijk op de foto pagina!

meer informatie op: www.3games.be, www.masterteam.be, www.vonkie600.nl.tt en www.wedstrijdsurfen.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s