twee weekjes rust… niet geheel gepland

Geplaatst: december 31, 2009 in Home

Mijn ouders hebben vanmorgen het vliegtuig terug genomen na een bezoek aan mij van twee weken. Ik heb ze in die tijd helaas niet al te veel gezien. Dit kwam doordat ik woensdag de 23ste tijdens het varen bij Center 1 van Rene Egli niet zo gelukkig landde na het inzette van een hoge forward. Ik zette te vroeg in en overroteerde zodat het board volkomen vlak het water raakte. Dat resulteerde in een harde klap op mijn voet en knie dat als gevolg een zwaar gekneusde voet had…
Mijn voet werd behoorlijk dik en uit onzekerheid zijn we naar het ziekenhuis in Puerto de Rosario gereden om daar in het plaatselijke ziekenhuis een rontgenfoto te laten maken. Die wees gelukkig uit dat mijn voet niet gebroken was, dit had wanneer dit wel het geval was geweest mijn terugvlucht kunnen betekenen. Omdat ze mij bij het surfcenter niet 6 weken zouden kunnen missen.

Na zon 4dagen met mijn voet omhoog te hbben gelegen begin ik nu langzaam aan mijn voet weer wat beter te kunnen belasten. Ik kan iig weer rustigaan wat werken. Het zal nog wel twee weekjes duren voordat ik weer wat kan varen… Helaas!

Er staan wel weer wat fotos online en zodra mijn voet me weer toelaat
zl ik weer van me laten horen!

Ik houd jullie op de hoogte…
Aloha uit Fuerte!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s